Навіщо джуніорам Junior team?

Junior team – підлітковий осередок Центру розвитку ініціатив «ІнСорс», наша «молодіжка». Тут завжди щира атмосфера, повна відсутність «офіціозу» та кожного разу море найбільш нестандартних ідей.

А ще команда Junior team – це креативні, талановиті та мега веселі хлопці та дівчата, кожним та кожною з яких ми захоплюємося і не приховуємо гордості за те, що вони стали частиною ГО «ІнСорс».

Оскільки наші джуніори такі класні, ми вирішили запитати в них, а чому власне вони приєднатися до Junior team і що їх тримає в нашій команді?

Команда Junior team

Калинич Каміла

Я дуже рада що є учасницею Junior team. Коли я вперше почула про цей підлітковий осередок, у мене в голові промайнула думка: як класно витрачати свій час з користю для нашого міста та нашої молоді! Я без жодних вагань написала заяву та стала офіційним членом Junior team.
Мені подобаються всі заходи, які ми організовуємо спільно з командою. Адже, кожен докладає максимум своїх зусиль для того, щоб зробити захід унікальним та цікавим для людей.

Чекаліна Христина

Хороші люди, креативні ідеї, швидка робота та безліч цікавих заходів.
Я пришла в цю команду для того, щоб спільно розвивати наше місто і його принади, і жодної хвилі не шкодувала, що приєдналась до такої чудової організації й стала її частиною. Й особливо круто, що навіть в період карантину ми продовжуємо активно працювати, запускаючи різноманітні челенджі в соціальних мережах.

Рудзінська Вікторія

Я просто в захваті від участі! Нові знайомства, нові емоції, цікаві заходи! Одним словом – круто! Вирішила вступити, бо мені подобається громадська діяльність, різні заходи, а у джуніорів це постійно!

Редько Христина

Долучилася я до джуніорів восени 2019 року. Відтоді, отримую позитивні враження від нашої команди. З ними завжди весело, постійно придумуємо цікаві ідеї для молоді, цікаво й різноманітно проводимо час й не тільки. Враження він нашої команди – НЕПЕРЕВЕРШЕНЕ!

Юрченко Аліна

Коли я вступила в Junior team, я навіть не уявляла, що отримаю таку велику кількість дивовижних, а головне позитивних емоцій. Саме у Junior team я за короткий час участі побачила, що кожен підліток має спробу віднайти себе справжнього, проявити себе, самореалізуватись, я особисто переконалася у цьому.

Грищук Соломія

Я з Junior team вже майже рік. Приєдналась 11.07.19 ще досі пам’ятаю цю дату, бо вона додалала нових барв у моє життя. Так як я вже до цього займалась досить активним життям (дуже багато виступів, були й конкурси, навчання займало багато часу), то дуже переживала, що буде бракувати часу та сил скрізь встигати, але я не помилилась в своєму виборі і задоволена ним.

Щурик Олександра

Завжди лише найкращі враження від участі в Junior team! Всі ми стали більш організовані і завжди готові допомогти один одному. Найбільше подобається ідея з кінотеатром під відкритим небом. Приєдналась до команди джуніорів одразу ж після того, як відвідала вечір моторошного кіно.

Уманців Дмитро

Зараз, напевно, ідуть останні дні, проведені в Junior team та ІнСорс, оскільки я вже випускник школи й попереду навчання. Отож, трішки про мої враження.
Я був частим відвідувачем заходів: ”Мафія”, відкритий кінотеатр, ”Ретро-вечірка”, тощо. І мені дуже сподобалася така дружня та приємна атмосфера. Я ніколи не забуду наш «Різдвяний ярмарок», й благодійний збір коштів для допомоги вуличним тваринам. Словами просто не передати, скільки вражень було отримано тими маленькими дітками, які сідали до мене, переодягненого у Святого Миколая, на коліна й писали листи та загадували бажання!
Мені буде не вистачати цих веселих заходів та роботи в одній команді із джуніорами.

Мельничук Христина

У мене лише прекрасні враження! Я задоволена, що в нашому місті є можливість реалізувати свої ідеї, щось цікаве організувати, а головне – є результат наших заходів та зустрічей. Як на мене, то всі заходи були проведені на висоті, особливо кінопокази під відкритим небом та в районній бібліотеці (серія передріздвяних кінопоказів), та вечірка в стилі дев’яностих.

Мороз Ірина

Чому я приєдналась до команди JUNIOR team?
Тому що тут весело, креатив відчиняє двері у щось неймовірне і нове. Та й сама хочу добавляти веселі акценти нашому містечку. Джуніори стали моєю другою сім’єю, яку я поважаю і ціную. Лише з ними можу посміятись і дивитись захоплююче кіно в бібліотеці, яке самі запропонували. Знаю точно, без джуніорнят мені буде сумно.

Олена Солтис

Спочатку я вступила в Junior team тому, що там було багатенько моїх друзів та знайомих. Ну і не втрималася – я любитель таких команд😆✌️.

Зараз мені подобається брати участь в заходах, які організовує Junior team. Трохи жалію, що не мала можливості потрапити на минулорічний велопробіг.

Давай разом творити зміни!

Використання матеріалів сайту лише
за умови посилання на insource.com.ua.
© 2020 ІнСорс