Проект «Відеожурнал «Непротоптаними стежками Шумської громади» у селах Андрушівка, Кутянка, Переморівка та Руська Гута

Андрушівка, Кутянка, Переморівка та Руська Гута – саме ці села стали центром уваги проекту «Відеожурнал «Непротоптаними стежками Шумської громади» у суботу, 3 серпня. За цей день наша команда намагалася встигнути максимум: тут був і воркшоп, і цікаві інтерв’ю, і неймовірні фото, і захоплюючі відеокадри, і надихаючі історії місцевих жителів.

Також ми пам’ятаємо про те, що мешканці цих сіл просили нас організувати в них відкритий кінотеатр. На жаль, оскільки нам за один день треба було встигнути зібрати максимум матеріалів для майбутнього відеоролика, нам не вдалося виконати це прохання. Проте спільно із старостою Ярославом Гірником ми вирішили, що ГО «ІнСорс» завітає в ці прекрасні села вже найближчим часом ще раз спеціально для того, щоб організувати кіно під відкритим небом. 

Цілком можливо, що наступний раз наша команда привезе не лише фільм для показу, але й вже готовий відеоролик про Андрушівку, Кутянку, Переморівку та Руську Гуту.

Вище описані заходи є частиною проекту «Відеожурнал «Непротоптаними стежками Шумської громади», що реалізується в межах конкурсу проектів «Місцеві ініціативи для розвитку громад» Програми DOBRE при підтримці ГО «Фонд розвитку громадських організацій «Західноукраїнський ресурсний центр».

Зміст цього матеріалу є одноособовою відповідальністю ГО «Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» і за жодних обставин не може вважатись таким, що відображає позицію USAID.

USAID Ukraine – USAID Україна Global Communities Програма DOBREЗахідноукраїнський ресурсний центр Центр розвитку ініціатив “ІнСорс”Шумська об’єднана територіальна громада

Ivanna Mryha Ксенія Олексієвець Віктор Смоляк Марія Макаревич