Проект «Відеожурнал «Непротоптаними стежками Шумської громади» у селах Суражі та неповторних Ходаках

Неділя, 4 серпня, дуже непомітно минула для Центру розвитку ініціатив «ІнСорс» в самобутньому Суражі та неповторних Ходаках.

Завдяки старості Михайло Шліхта та Надія Левчук – ми змогли побачити, наскільки багатогранньою та перспективною є ця територія. А ще у зв’язку з певними обставинами в найближчі кілька днів наша команда повернеться в ці села ще раз. Тому чекайте додаткову порцію фото Суража та Ходаків згодом😊

Вище описані заходи є частиною проекту «Відеожурнал «Непротоптаними стежками Шумської громади», що реалізується в межах конкурсу проектів «Місцеві ініціативи для розвитку громад» Програми DOBRE при підтримці ГО «Фонд розвитку громадських організацій «Західноукраїнський ресурсний центр».

Зміст цього матеріалу є одноособовою відповідальністю ГО «Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» і за жодних обставин не може вважатись таким, що відображає позицію USAID.

USAID Ukraine – USAID Україна Global Communities Програма DOBREЗахідноукраїнський ресурсний центр Центр розвитку ініціатив “ІнСорс”Шумська об’єднана територіальна громада

Ivanna Mryha Ксенія Олексієвець Віктор Смоляк Марія Макаревич