Проект «Відеожурнал «Непротоптаними стежками Шумської громади» у селах Бриків та Коновиця

17 серпня команда ГО «ІнСорс» провела в селах, одне з яких може похизуватись власною особливою «Безсоромницею», а інше – має свій Бобровий гай, який ще зовсім недавно був зовсім не «Бобровим».
Де це? 

Так, в цю суботу ми побували в Брикові та Коновиці, вивчаючи їхню унікальність та багато говорячи про те, як місцеве населення може впливати на владу через механізми громадської участі. І звісно фотографували, знімали, брали інтерв’ю та проводили воркшоп.
Наша команда щиро вдячна Микола Медвідь за те, що зголосився відкрити Бриків та Коновицю для проекту «Відеожурнал «Непротоптаними стежками Шумської громади», показав найбільш цікаві їхні місця, організував зустріч з місцевими жителями і просто провів цю суботу в компанії ГО «ІнСорс».

Вище описані заходи є частиною проекту «Відеожурнал «Непротоптаними стежками Шумської громади», що реалізується в межах конкурсу проектів «Місцеві ініціативи для розвитку громад» Програми DOBRE при підтримці ГО «Фонд розвитку громадських організацій «Західноукраїнський ресурсний центр».

Зміст цього матеріалу є одноособовою відповідальністю ГО «Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» і за жодних обставин не може вважатись таким, що відображає позицію USAID.

USAID Ukraine – USAID Україна Global Communities Програма DOBREЗахідноукраїнський ресурсний центр Центр розвитку ініціатив “ІнСорс”Шумська об’єднана територіальна громада

Ivanna Mryha Ксенія Олексієвець Віктор Смоляк Сергій ОлексієвецьTanya Kodman