Проект «Відеожурнал «Непротоптаними стежками Шумської громади» у селах Кордишів, Круголець та Мирове

А як Ви відсвяткували День Незалежності України? Ось для нас 24 серпня минуло в трьох мальовичих селах – Кордишеві, Кругольці та Мировому. І так нашу команду ще не зустрічало жодне село – багато привітань ці святом, посмішок та красивих людей у барвистих вишиванках.

Що ж ми там знайшли? Багату історію, сотні кущів троянд, виноградник і навіть перший за нашу двомісячну подорож приватний басейн. Цікаво?!
Тоді чекайте жовтня, і ми саме з Вами поділимося подробицями…
P.S. Дякуємо за допомогу Вадим Гончаренко та Валентина Бабій.

Вище описані заходи є частиною проекту «Відеожурнал «Непротоптаними стежками Шумської громади», що реалізується в межах конкурсу проектів «Місцеві ініціативи для розвитку громад» Програми DOBRE при підтримці ГО «Фонд розвитку громадських організацій «Західноукраїнський ресурсний центр».

Зміст цього матеріалу є одноособовою відповідальністю ГО «Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» і за жодних обставин не може вважатись таким, що відображає позицію USAID.

USAID Ukraine – USAID Україна Global Communities Програма DOBREЗахідноукраїнський ресурсний центр Центр розвитку ініціатив “ІнСорс”Шумська об’єднана територіальна громада

Ivanna Mryha Ксенія Олексієвець Віктор Смоляк Сергій Олексієвець