«ІнСорс» завжди онлайн

Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» у своїй діяльності постійно намагається бути відкритим та цікаво розповідати про свою роботу. Ми з великим задоволенням спілкуємося зі всіма учасниками наших заходів, цікавимося враженнями від нашої діяльності та дякуємо за пропоновані ідеї чи зауваження.

Нам також дуже приємно слідкувати за тим, як активно збільшується та розширюється наша інтернет-аудиторія. Це свідчить про те, що робота ГО «ІнСорс» актуальна та потрібна.

Ми системно працюємо над тим, щоб всі бажаючі могли легко та швидко знайти потрібну інформацію про нас, наші проєкти й проєкти наших партнерів, про актуальні можливості в громадському секторі й не тільки. Отже, залишайтеся з нами, читайте наші сайти та підписуйся на ті наші сторінки в соціальних мережах:

https://insource.com.ua/ – офіційний сайт ГО «Центр розвитку ініціатив «ІнСорс». На сайті Ви знайдете загальну інформацію про нашу організацію, команду ГО «ІнСорс», контактні дані та опис поточних за завершених проєктів.

https://www.facebook.com/NGOInSource – сторінка ГО «ІнСорс» у Феєсбук. Тут для Вас найсвіжіші новини про нас, нашу діяльність та роботу наших партнерів, багато красивих фотографій із поїздок та заходів, анонси подій. Окрім цього, саме на цій сторінці можна дізнатися про актуальні можливості та конкурси грантів, а також отримати міні-консультацію щодо заповнення аплікаційної форми чи написання проєкту.

https://www.instagram.com/ngoinsource – ГО «ІнСорс» в Інстаграм. Тут лише красиві фотографії, актуальні новини та щирі емоції від нас та учасників наших заходів.

https://stezha.com – сайт нового незалежного медіапроєкту «STEZHA», який розпочала команда ГО «ІнСорс». Тут не буде нічого лишнього: лише розповіді про цікаві події, неповторні місця та особливих людей.

https://www.facebook.com/stezha.media/ – сторінка медіапроекту «STEZHA» у Феєсбук від ГО «ІнСорс». Тут лише цікаві відеосюжети, актуальні проморолики та сучасні інформаційні матеріали.

https://www.instagram.com/stezha_media – медіапроект «STEZHA» в Інстаграм, де вже незабаром Ви знайдете багато гарних фотографій, красивих місць і т.д.

Тож будьте з нами, бо ми працюємо натхненно і готові ділитися цим зі всіма!)