ГО «ІнСорс» презентувала відеоролики про талановиту молодь

У п’ятницю, 25 вересня, команда Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” презентувала цикл відеороликів, створених в межах проєкту «Я – автор свого життя».

Авторками цієї ініціативи є Марія Андріївна Макаревич, членкиня ГО «ІнСорс», та Наталія Ожибко, членкиня PLATO / ПЛАТО.

Саме вони були одними з 40 молодіжних лідерів зі всієї України, що в серпні брали участь в онлайн-таборі Активних Громадян від British Council Ukraine та House of Europe. У результаті трьохтижневого навчання представниці двох громадських організацій, Марія Макаревич та Наталія Ожибко, об’єдналися в команду під назвою «26» та спільно створили проєкт «Я – автор свого життя», який отримав фінансову підтримку організаторів.

Весь вересень у місті Шумськ та місті Львів тривали зйомки циклу з 5 відеороликів про 10 талановитих, успішних та самодостатніх молодих людей – жителів Тернопільщини та Львівщини.

Саме їх і мали можливість першими побачити присутні на презентації. Після перегляду учасники заходу схвально оцінили презентовані відео, активно ділилися враженнями та відзначити важливість та необхідність таких проєктів.

Такі відгуки від глядачів співпадають з ключовою метою проєкту – мотивувати підростаюче покоління, підтримати їхню віру в себе, свої таланти та сили.

Щоб кожен бажаючий міг надихнутися прикладами успішної молоді, що стали героями наших відео, вже найближчим часом всі відеоролики з’являться у вільному доступі в онлайні – на нашому сайті, соціальних сторінках та YouTube-каналі.

Проєкт «Я – автор свого життя» здійснюється в межах Табору Активних Громадян, який реалізується Британською Радою, NGO Youth Platform \ ГО “Молодіжна Платформа” і є частиною програми House of Europe, що фінансується Європейським Союзом

#ACcamp #activecitizensua #houseofeurope #molodplatforma