Продовжуємо працювати, вчитися та мережуватися в онлайні!

Протягом 11-12 листопада члени Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» (Ivanna Mryha Віктор Смоляк  Bohdanna Kapitsa Сергій Олексієвець) беруть участь в онлайн-форумі «Життя на межі миру. Громадські ініціативи змінюють життя українських громад». Цікаво, що до події приєдналося більше 200 учасників з різних міст України і це неймовірно. Форум «Життя на межі миру…» — це міжнародний майданчик для обговорення ключових викликів та можливостей, перед якими опинились активні громадяни, громадські організації, органи місцевого самоврядування та держава в цілому.

А викликів перед нами зараз чимало: збройний конфлікт на Сході України, епідемія, економічний спад, відсутність довіри до державних інституцій.

Наскільки ефективно реагують на ці виклики громадські організації? Наскільки їхня робота є ефективною? Що можемо зробити, щоб бути готовими до майбутніх викликів? Як зробити роботу громадських організацій більш системною і постійною? На яку підтримку можемо розраховувати і т.д.? Словом, цікаво, важливо та актуально.