Загальні збори членів громадської організації «ІнСорс»

25 листопада відбулися щорічні загальні збори членів громадської організації «ІнСорс», які через пандемію COVID-19 довелося провести в онлайн-режимі. Але останній факт не погіршив продуктивність нашої роботи.

Так, під час зустрічі було підсумовано результати роботи організації у 2020 році та ті виклики, в межах яких доводилося працювати. Окрім цього, загальними зборами затверджено ряд важливих документів, які регламентуватимуть окремі аспекти діяльності ГО «ІнСорс» у подальшому. А саме: Положення про діяльність волонтерів, Положення про діяльність правління ГО «ІнСорс», Положення про документообіг ГО «ІнСорс».

Проте чи не найважливішим рішенням загальних зборів у цьому році було погодження внесення змін до Статуту ГО «ІнСорс» з метою уточнення та розширення напрямків діяльності організації та у зв’язку із цим перегляд Стратегії розвитку ГО «Центр розвитку ініціатив «ІнСорс», який заплановано провести в першій половині 2021 року.

А ще наша команда багато під час цих загальних зборів говорила про плани на майбутнє і те, як зробити ГО «ІнСорс» та її діяльність у 2021 році більш успішною та продуктивнішою.

Тож працюємо далі!