ГО “ІнСорс”: наші про нас

Центру розвитку ініціатив “ІнСорс” 5 років

Сьогодні Центру розвитку ініціатив «ІнСорс» 5 років!
Протягом цих років наша ГО “ІнСорс” постійно змінюється: ми перемагаємо і програємо, ми будуємо плани та відкриваємо для себе нові горизонти, у нас часто щось не виходить і бувають моменти, коли ми самі себе дивуємо власними успіхами.
Частенько нашу команду і результати нашої роботи ставлять в приклад, але зазвичай нас здивовано питають: “А чому Ви це робите? Що Вас тримає в тому “ІнСорсі?”

Ну, що ж, відкриваючи 6 рік діяльності Центру розвитку ініціатив «ІнСорс», кожен з членів нашої команди нарешті готовий чесно всім відповісти на ці запитання.

Іванна Мрига

Для мене «ІнСорс» – це не про роботу, це про натхнення, про можливість розвиватися, про постійний рух до змін. Зараз до нас в організацію часто приходять люди з ідеями та мріями і вони хочуть, щоб ми допомогли їм втілити їхні задуми в життя. Ці люди впевненні, що ГО «ІнСорс» має потенціал та знання втілювати ідеї в життя. Чому так?

На мою думку, це через те, що Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» – це в першу чергу команда. Тут всі різні. Тут кожен особистість. Але спільно нам вдається робити класні речі і це найприємніше.

Сергій Олексієвець

Три роки тому попросили допомогти з проєктом, зробити візуалізацію, ну і закрутилось. Знайшовши однодумців в ГО “ІнСорс”, хочеться приносити позитивні зміни в розвитку краю. Також мотивувати інших піднімати рівень громадської активності.

Тетяна Кодьман-Мукомела

Про ГО «ІнСорс» я дізналась від своїх друзів, які прагнули змін. Вже тоді вони залучали активну молодь для реалізації спільних ідей. Ця молодь мотивувала, надихала та завжди підштовхувала йти вперед до чогось кращого. Тому я  вирішила також вступити в організацію та внести свій вклад, свої ідеї, своє бачення. Це було важливим і приємним кроком в моєму житті. 

«ІнСорс» ніколи не зупиняється, щоразу отримує нові досягнення, нові враження, хороші результати, створює безліч можливостей. В нашій організації багато молодих, креативних, талановитих людей. Кожен з членів нашої команди – цікава індивідуальність зі своєю “родзинкою”, які доповнюють один одного, створюючи унікальні проекти. Ми не розглядаємо невдачу як щось погане, бо знаємо, що єдиний спосіб розвиватися – це шлях спроб і помилок. Майбутнє нашої ГО в хороших руках, тому я вірю в «ІнСорс» та впевнена, що разом ми відкриємо нові шляхи розвитку.

Віктор Смоляк

Все розпочалось з дизайну та фото для проєктів ГО «ІнСорс», а дальше візуалізації бренду ГО, а саме айдентики. 

Зараз для мене важливо розвивати візуальну частину ГО «ІнСорс»: від друкованих матеріалів і до цифрових.
Для інших можу від себе сказати, що бути в команді Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» – це не лише отримати можливість втілювати в життя ідеї, які приносять зміни в суспільство, а ще й постійно розвивати самого себе як особистісно, так і професійно.

Оксана Олексієвець

Вперше я почула про організацію під час першого велопробігу, який тоді організувала команда ГО “ІнСорс”. Це було ще декілька років назад і тепер велопробіг є щорічною традицією.

“ІнСорс” – це цікаві та ініціативні люди з купою ідей та завжди сповнені ентузіазму.  Приємне спілкування та радість від втілення проектів тут є неодмінним атрибутом…

Марія Макаревич

Про організацію я дізналася у спільній поїздці в рамках освітнього проєкту “Відкривай Україну”.

Після цього почала вивчати, чим займається ІнСорс. Мене зацікавило, адже тут молоді люди мають можливість реалізувати свої бажання, плани, принести своїми діями користь громаді.

А особисто для себе я знайшла шанс активно працювати з підлітками й молоддю у Junior team. Саме там джуніори продукують ідеї для покращення життя й дозвілля молодого покоління.

Ірина Вольшаницька

На початку для нас ГО “ІнСорс” була лише чудовою ідеєю, яка згодом переросла в перспективну незалежну організацію. Створюючи ГО (на початках!), ми могли лише тільки надіятися, що знайдемо таку велику кількість однодумців, число яких із кожним роком лише зростає. 

Зараз ГО “ІнСорс” особисто для мене – це можливість реалізувати свої ідеї та задуми, зробити щось корисне та значиме для людей, надихнути молоде покоління  на розвиток активної громадської позиції. В майбутньому бачу ІнСорс потужною та впливою громадською організацією. 

Марія Гіжицька

Про організацію я дізналася від подруги, через яку і потрапила до тоді ще ГО «Ініціативна Шумщина».

 Пам’ятаю, всі були сповнені ентузіазму. Тут зібрані люди, які роблять усе просто так, для розвитку, а не за винагороду. Не всі це розуміють. Як так можна! А ті, що розуміють, то вони вже в нашій організації. За період, поки я в організації, було зроблено багато, а буде – ще більше))). 

Шумськ без ІнСорсу не Шумськ!

Мар'яна Пархомюк

Вперше про ГО “ІнСорс” я дізналася від своєї подруги, яка вже була членом організації. Вона розповідала, чим займається “ІнСорс”, як працюють, що планують робити в майбутньому. Мене зацікавили їхні проекти, заходи, які проводять для нашого міста. Спочатку я просто була учасницею організованих командою «ІнСорс» заходів, а потім вирішила приєднатися до організації.

Данка Капіца

З командою «ІнСорс» я познайомилась, коли стала героїнею проєкту “Я автор свого життя”. Це було у вересні 2020 року. Коли ближче поспілкувалася з членами й членкинями команди, зрозуміла, що вони роблять реально класні речі для нашої громади. Мене завжди надихають люди, які творять позитивні зміни на локальному рівні.

Тож, я захотіла робити ці позитивні зміни разом з ними. Маю надію, що мої кілька років волонтерського досвіду й трошки проєктної діяльності стануть у пригоді в  «ІнСорсі». Звісно, у мене є свої зони розвитку — але це не перепона, а стимул  робити нашу громаду кращою.

Використання матеріалів сайту лише
за умови посилання на insource.com.ua.
© 2020 ІнСорс
© 2020 Віктор Смоляк