Вікімарафон 2021

Вже вдруге команда Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” приєднується до організації вікізустрічей у рамках Вікімарафону — акції з наповнення української Вікіпедії рекордною кількістю нових статей.

Редагувати Вікіпедію може кожен, приходьте на вікізустріч і ми розкажемо як!

У зв’язку з карантинними обмеженнями взяти участь у заході можна за попередньою реєстрацією за телефоном 0660462875 (Іванна) або 0971694278 (Віктор).

Кількість місць обмежена. Місце проведення заходу зареєстрованим учасникам повідомимо додатково.

Тренер – Віктор Смоляк.

Дізнайтесь більше про Вікімарафон за посиланням uk.wikipedia.org/w/index.php?curid=4099212

Довідково:

Український розділ Вікіпедії започаткували 30 січня 2004 року, цьогоріч ми святкуємо її 16-річчя! З цієї нагоди запрошуємо на вікізустріч, де ви навчитеся редагувати Вікіпедію, дізнаєтеся більше про найбільшу онлайн-енциклопедію та зможете поспілкуватися з досвідченими вікіпедистами.Зараз українська Вікіпедія налічує понад 980 тисяч статей. Це один із найпопулярніших веб-ресурсів в Україні: щомісяця його переглядають майже 60 мільйонів разів. Привітайте найбільше джерело знань українською мовою в інтернеті з днем народження, створивши хоча б одну нову статтю. Редагувати Вікіпедію може кожен, приходьте на вікізустріч і ми розкажемо як! Учасники, які створять статті у Вікіпедії, отримають сувеніри від «Вікімедіа Україна».