Працювали над розробкою оновленої Стратегії ГО

Щоб досягати більшого, треба постійно працюватися над собою та не боятися змінюватися – саме цим принципом керувалася наша команда, прийнявши рішення переглянути діючу Стратегію організації, і саме в пошуку цих якісних змін ми працюємо зараз. З початку травня в Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» спільно з експертом Дмитро Якимець триває активна внутрішня робота.

Зокрема, нашим експертом протягом останнього місяця проводиться зовнішня оцінка потенціалу/рівня розвитку ГО «ІнСорс».

А в минулі вихідні, 29-30 травня, члени ГО «ІнСорс» працювали над розробкою оновленої Стратегії, конкретизацією пріоритетних напрямків діяльності та переосмисленням того, як ми працюємо зараз і що треба змінити.

Як результат: це були два дні насичених брейнштормів, прискіпливого аналізу себе та своєї діяльності, а також постановки нових цілей на наступні кілька років – це те, чого давно потребувала ГО «ІнСорс»!

Змотивовані на нові горизонти продовжуємо творити себе кращих!

_______________

Цей матеріал створено Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” за підтримки Isar Ednannia, яка надається у межах «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства», що фінансується завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID Ukraine – USAID Україна). Зміст публікації не обов’язково відображає погляди ІСАР Єднання, погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США.