Мандри річкою активних громадян стартували

11 вересня Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» відкрив серію онлайн-тренінгів за програмою “Active Citizens” від Британської Ради.

Наразі розпочала навчання перша група учасників, які працюватимуть 11-12 та 18-19 вересня 2021 року на платформі Microsoft Teams.

Сьогодні фасилітаторки Іванна Мрига та Алла Дахновець спільно з учасниками працювали над першим модулем “Ідентичність та культура”, багато спілкувалися про стратегічну мету програми і те, як вона втілюється на локальному рівні, ділилися успіхами рідних громад та власним досвідом громадської активності.

Цінним також є те, що завдяки якісній підтримці нашого технічного спеціаліста Віктора Смоляка учасники тренінгу змогли отримати чимало актуальних знань щодо використання різноманітних онлайн-сервісів.

Вже завтра активності тренінгу будуть продовжені і подорож Річкою активних громадян також.

Ще раз нагадаємо: “Активні громадяни” – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку.

Мета проєкту полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій, які є рушіями реформ у своїх громадах та надання їм знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог.

___________________

Проєкт реалізується за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні.