Проведено інформаційну сесію для Активних громадян з підготовки проєктів соціальної дії

Для апробації знань та навичок, отриманих під час проходження онлайн-тренінгу за програмою “Активні громадяни”, що проводив у вересні-жовтні Центр розвитку ініціатив “ІнСорс”, сьогодні наша команда організувала  інформаційну сесію з підготовки проєктних ідей на Конкурс з підтримки проєктів соціальної дії, оголошений Британською Радою.

Під час онлайн-заходу ми розповідали про умови, терміни, вимоги до змісту та бюджету проєкту, обмеження та можливі ризики, які варто врахувати при підготовці якісних аплікаційних форм. 

Варто зазначити, що в учасників було багато питань,  на які ми намагалися надати максимально точні та вичерпні відповіді. 

Наша організація і в подальшому  готова консультувати бажаючих взяти участь у конкурсі, аби розроблені ними проєктні заявки відповідали усім критеріям і  були підтримані  Британською Радою.

___________________

Проєкт реалізується за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні.