Ми сьогодні стартували з новими силами

Чесність, Саморозвиток, Відповідальність, Цілеспрямованість – саме такі цінності виокремили учасники тренінгу під час роботи в об’єднаних групах при напрацюванні характеристик активного громадянина.

Адже сьогодні ми розпочали четвертий онлайн-тренінг за Програмою “Активні громадяни”. Наші учасники, всі без виключення, представники та представниці громадських формувань, тому їх проактивність, залученість та компетентності вже розвивають громадянське суспільство 18 областей України.

Тренінг проходив трішки довше, ніж зазвичай, оскільки було багато думок, обговорень, чудових практик. Ми познайомилися, сформували дерево очікувань, стратегічну мету Програми “Активні громадяни”, швидкоплинно пройшлися по етапах, які очікують нас впродовж 4-ох днів, сформували власні ідентичності, визначили серед них явні та приховані, ну, і, звичайно, прокомунікували про улюблену тему сьогодення “гендер та стать”.

Онлайн-тренінг проводиться Центром розвитку ініціатив “ІнСорс” за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні (British Council Ukraine).