Діалог та активність як джерело змін в громаді

Щодня кожен з нас чимало часу приділяє спілкуванню, але чи завжди це є повноцінний діалог? Чи важливий якісний діалог для розвитку громади?

На ці та чимало інших запитань шукали відповіді учасники другого дня онлайн-тренінгу “Активні громадяни”, працюючи в малих групах, аналізуючи відеоматеріали та конструюючи ситуації, що провокують конфлікти.

Окрім цього, у другій половині тренінгу учасники зустрітися з лідеркою думок, експерткою з питань молодіжної політики в територіальних громадах, керівницею ГО “Агенція розвитку громад “Інтонація ЗМІН” Вікторією Костюк (Vita Kostiuk), яка поділилася своїм баченням активності як джерела змін в громаді на прикладі власного досвіду, а також проєктів та ініціатив, що втілювалися у Смизькій громаді.

#ПрямуємоРазом#activecitizens#activecitizensua#ngoinsource#insource#інціативитворятьзміни#гоІнсорс#Інсорс#ТворимоІніціативиСерцями

Онлайн-тренінг проводиться Центром розвитку ініціатив “ІнСорс” за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні (British Council Ukraine).