Разом переможемо: створення Центрів тимчасового проживання

У кожного з нас власний фронт, проте надзвичайно важливо підтримувати одне одного.

Громадська організація “Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” з початку війни у міру своїх ресурсів та можливостей продовжує активно працювати на місцевому рівні, дещо перепрофілювавши свою діяльність на забезпечення гуманітарних потреб та допомогу в пошуку житла для внутрішньо переміщених осіб, які прибувають на Тернопільщину та Хмельниччину.

Протягом перших тижнів війни була можливість поселяти переселенців у будинках місцевих жителів, які були готові безплатно прийняти до себе людей, та у пустих будинках, які придатні для проживання. Проте потік людей у наш регіон, які потребують тимчасового притулку, постійно зростає. Саме тому ГО “ІнСорс” зараз працює над створенням Центрів тимчасового проживання, які б максимально відповідали потребам, були безпечними та комфортними. Зокрема, наша команда спільно з партнерською громадською організацією ГО “Схід та Захід єдині” завершує облаштування одного з таких прихистків на Тернопільщині.

Надзвичайно важливим та цінним є те, що ця ініціатива отримала підтримку від Фонд Східна Європа та проєкту «Шелтер», завдяки чому є змога забезпечити Центр тимчасового проживання на Тернопільщині необхідною побутовою технікою та створити для внутрішньо переміщених осіб максимально комфортні умови проживання.

Дякуємо партнерам на підтримку та об’єднання зусиль на шляху до перемоги.

Разом переможемо.