Використання онлайн-інструментів у бізнесі – це дуже зручно та швидко

12 червня наша команда організувала ще один тренінг у рамках проєкту «Розвиток консультативних пунктів для бізнесу в територіальних громадах Тернопільської області».

Цього разу він був присвячений онлайн-технологіям у бізнесі.

«Використання онлайн-інструментів у бізнесі – це дуже зручно та швидко. Воно відповідає сучасним умовам ведення бізнесу, враховує інтереси всіх сторін та сприяє державній політиці «Держава у смартфоні», – каже лекторка тренінгу Людмила Швабська.

Гостями заходу стали представники та представниці громад Тернопільщини, серед них – підприємці/миці та ті, хто консультує бізнеси.

Разом із Людмилою Швабською говори про те, як:

  • законодавство регулює діджиталізацію;
    зареєструвати ФОП через Дію, і за потреби внести зміни;
    працює електронний податковий кабінет;
    користуватися сервісом «ВЧАСНО» та хмарами для документів
    перевіряти контрагентів онлайн;
    зробити переклад ваших документів якіснішим.
  • «Тренінг був дуже корисний. Тепер є що використати, як в своїй професійні діяльності та і для особистого розвитку», – каже учасниця заходу Вікторія Терещук із Лановецької громади.

Фото: Богдана Капіца

Захід організовано в межах проєкту «Розвиток консультативних пунктів для бізнесу в територіальних громадах Тернопільської області», що реалізується Центром розвитку ініціатив «ІнСорс» у співпраці з Тернопільською обласною військовою адміністрацією в межах проєкту «Посилене партнерство для сталого відновлення», що фінансується урядом Швеції представленим Шведським агентством з питань міжнародної співпраці (SIDA) та імплементується Програмою Розвитку ООН (UNDP) в Україні.