Долучайтеся до воркшопу “Створення, розвиток та масштабування бізнесу”

Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» та Тернопільська обласна військова адміністрація запрошують на воркшоп «Створення, розвиток та масштабування бізнесу».

Коли? 03 липня, 2024, о 09:30–17:30
Місце проведення: місто Тернопіль

До участі у воркшопі запрошуються внутрішньо переміщені особи, які знаходяться на території Тернопільської області, а також бажаючі започаткувати власну справи.

Тренерка: Лариса Баранова – засновниця та керівник ПП “Гермес-Авіа” (комплексна організація ділових поїздок), бізнес-тренерка, менторка в Українська платформа Жінки в бізнесі, менторка у проєкті “Початок”, співорганізаторка Підліткових рольових бізнес-ігор, ігропрактик (ведуча бізнес-ігор), ігротехнік у рефлексивних іграх, керівниця ГО “Перше галицьке товариство глухих Надія”; засновниця компанії OPENFLUG Sp.z.o.o. ( Польща) та ТОВ Дажбог-трейд.

Запрошенні гості:

Микола Городецький – директор Тернопільського обласного центру зайнятості
Марина Чернишова – власниця кафе

Оксана Ложкіна – власниця брендового одягу  
Тетяна Сафонова – власниця розвиваючого Центру для дітей дошкільного віку

Реєстрація триває до 27 червня, 18:00 за посиланням https://forms.gle/QsUCm4W4HQFmbzbeA

До зустрічі!

Воркшоп організовується в межах проєкту «Розвиток консультативних пунктів для бізнесу в територіальних громадах Тернопільської області», що реалізується Центром розвитку ініціатив «ІнСорс» у співпраці з Тернопільською обласною військовою адміністрацією в межах проєкту «Посилене партнерство для сталого відновлення», що фінансується урядом Швеції представленим Шведським агентством з питань міжнародної співпраці (SIDA) та імплементується Програмою Розвитку ООН (UNDP) в Україні.