Вісім консультаційних пунктів для бізнесу на Тернопільщині отримали нове обладнання

Уже майже чотири місяці наша команда реалізовує проєкт із розвитку консультативних пунктів для бізнесу на Тернопільщині.

Ми не тільки проводимо офлайн-тренінги та вебінари для тих, хто консультує малі та середні бізнеси, а й за підтримки партнерів дбаємо про технічне забезпечення ЦНАПів.

Уже вісім консультаційних пунктів для бізнесу на Тернопільщині отримали нове обладнання, а саме у таких громадах: Білобожницькій, Вишнівецькій, Іване-Пустенській, Козівській, Купчинецькій, Лопушненській, Озернянській та Підгороднянській.

«Це значно пришвидшило надання послуг підприємцям, які до нас звертаються, особливо коли навантаження відвідувачів велике», – розповідає Віктор Шклярук консультант ЦНАПу Вишнівецької селищної ради.

Проєкт «Розвиток консультативних пунктів для бізнесу в територіальних громадах Тернопільської області», що реалізується Центром розвитку ініціатив «ІнСорс» у співпраці з Тернопільською обласною військовою адміністрацією в межах проєкту «Посилене партнерство для сталого відновлення», що фінансується урядом Швеції представленим Шведським агентством з питань міжнародної співпраці (SIDA) та імплементується Програмою Розвитку ООН (UNDP) в Україні.