Підсумковий форум проєкту із розвитку консультативних пунктів для бізнесу на Тернопільщині

17 липня наша команда провела форум «Консолідація зусиль з розвитку малого та середнього підприємництва Тернопільщини». Захід організувала команда ГО «ІнСорс» у співпраці з Тернопільською обласною військовою адміністрацією та за підтримки Програми Розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Учасники/ці форуму дізналися про:

  • результати проєкту із розвитку консультативних пунктів для бізнесу;
  • можливості для бізнесу та специфіку роботи консультативних пунктів;
  • успішні приклади започаткування та розвитку власної справи від підприємців/миць громад Тернопільщини;
  • гранти для бізнесу від Товариства Червоного Хреста України та Ощадбанку;
    ваучери на навчання для людей віком 45+;
  • гранти для військовослужбовців та їхніх сімей, які пропонує держава;
  • законодавство пов’язане з охороною праці та захистом прав споживачів, рекламою, ринковим наглядом і ціноутворенням та ще чимало актуальної інформації. 

Проєкт із розвитку консультативних пунктів для бізнесу на Тернопільщині завершується у серпні, однак як і команда ГО «ІнСорс», так і UNDP надалі працюватимуть над підтримкою та розвитком українського бізнесу. 

«Ми плануємо поширити досвід цього проєкту на інші області. Я впевнений, що результати нашої роботи не тільки корисні для місцевих бізнесів, а й знайдуть відгук у інших громадах», — розповідає Максим Борода, керівник проєктів UNDP в Україні.

Форум організовано в межах проєкту «Розвиток консультативних пунктів для бізнесу в територіальних громадах Тернопільської області», що реалізується Центром розвитку ініціатив «ІнСорс» у співпраці з Тернопільською обласною військовою адміністрацією в межах проєкту «Посилене партнерство для сталого відновлення», що фінансується урядом Швеції представленим Шведським агентством з питань міжнародної співпраці (SIDA) та імплементується Програмою Розвитку ООН (UNDP) в Україні.