Ознайомчий візит до ГО «Жінки Бессарабії»

Представниці ІнСорс, Іванна Мрига та Богдана Капіца 30-31 серпня відвідали з ознайомчим візитом команду ГО «Жінки Бессарабії».

Під час візиту зустрілися з Ганною Шаманською, головою ГО «Жінки Бессарабії», та ознайомилися з діяльністю організації на місцях. Під час зустрічі обговорили етапність проєктної діяльності ГО «Жінки Бессарабії», розробку та впровадження необхідних внутрішніх процедур й політик, а також ефективність налагодження партнерств з місцевим самоврядуванням, бізнесом й неурядовими організаціями.

ГО «Жінки Бессарабії» активно працюють над створенням та відкриттям у Шабівській громаді молодіжного простору, який має стати місцем для проведення заходів, навчання та підтримки молоді. Під час візиту Іванна Мрига та Богдана Капіца відвідали приміщення майбутнього молодіжного простору, спільно з Ганною обговорили можливі напрямки роботи із залучення додаткового фінансування для його облаштування й налагодження ефективної роботи.

Нагадаємо, що з початку 2024 року команда ГО «ІнСорс» працює з ГО «Жінки Бессарабії», надаючи її представницям менторську та експертну підтримку. Для команди нашої ГО є важливим підтримувати новостворені організації громадянського суспільства та ділитись власним досвідом. 

Менторська програма 5.0 для підсилення адвокаційних та інших спроможностей організацій громадянського суспільства з різних куточків України впроваджується в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Ukrainian Center for Independent Political Research та Центр демократії та верховенства права завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку USAID Ukraine – USAID Україна.