Замовляйте поштівки «Sataniv postcards»

Одним із напрацювань нашого проєкту «Культурна спадщина Сатанова. 3D-loading» є поштівки «Sataniv postcards», які розробила команда Skeiron. Ми поширюємо ці поштівки як і на безоплатній, так і платній основі.

Завдяки поштівкам «Sataniv postcards» ви матимете нагоду інтерактивно познайомитися з історією Сатанова. Щоб побачити, як виглядають пам’ятки Сатанова не тільки на поштівках, але й у 3D, варто встановити застосунок Pocket city AR. Тоді вам достатньо навести камеру смартфона на поштівку – і ви отримаєте цифрову 3D-модель пам’ятки у вашому телефоні, а також дізнаєтеся більше про її історію.

До комплекту входить п’ять поштівок, кожна з яких присвячена одній з архітектурних пам’яток Сатанова: Міській брамі, Свято-Троїцькому монастирю, Сатанівському замку, синагозі та млину. Також у комплект входить коробка для зберігання поштівок. 
Поштівки можна отримати на безоплатній та платній основі.

Поштівки на безоплатній основі можуть отримати неприбуткові організації (бібліотеки, будинки культури, туристично-інформаційні центри та іншим профільні урядові і неурядові організації). Якщо ви представляєте бізнес-структуру або є фізичною особою, ви можете отримати поштівки на платній основі (вартість комплекту становить 80 грн).

Важливо:
Щоб отримати поштівки, заповнюйте форму до 31 жовтня, 23:59 за посиланням:https://forms.gle/RDHFFhbkP2GmHoYv8. Під час замовлення вкажіть, на якій основі ви хочете отримати поштівки. 

Проєкт «Культурна спадщина Сатанова. 3D-loading» реалізується Центром розвитку ініціатив «ІнСорс» у співпраці з ГО «Осередок змін» за підтримки Українського культурного фонду в межах конкурсної програми «Культурна спадщина».

Зміст цієї публікації не є офіційною позицією Українського культурного фонду.