Молодь для молоді: розвиваємо молодіжний простір в Хоростківській громаді

Команда ІнСорс продовжує свою багаторічну роботу в напрямку розвитку молоді, створення умов для її самореалізації та залучення до прийняття рішень на місцевому рівні. 

У 2024 році Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” розпочав співпрацювати у цьому напрямку з Хоростківською територіальною громадою (Тернопільська область) для реалізації проєкту “Молодь для молоді: розвиваємо молодіжний простір в Хоростківській громаді”.

В межах спільної роботи буде проведено ремонтні роботи в приміщенні молодіжного простору “Free people” у Хоростківській територіальній громаді Тернопільської області. У співпраці з місцевими молодіжними активістами заплановано організувати та провести молодіжний обмін у рамках Національної програми залучення молоді до процесів відновлення ВідНОВА:UA. Завдяки активній участі представників місцевого самоврядування та локальних громадських організацій після відкриття молодіжного Вайбового простору “Free people” всі бажаючі матимуть змогу приєднатися до серії інтеграційних заходів в Хоростківської громади.

Проєкт реалізується Центром розвитку ініціатив “ІнСорс” у співпраці з Хоростківською територіальною громадою в межах Програми залучення молоді до відновлення України шляхом реалізації молодіжних обмінів «ВідНОВА:UA», що впроваджує Міністерство молоді та спорту України, Всеукраїнський молодіжний центр, UNDP в Україні у партнерстві з ГО «Молодіжний центр Волині» за фінансування урядів Данії та Японії.