Зустрічі в рамках проєкту «Культурна спадщина Сатанова. 3D-loading»

Минулого тижня команда «ІнСорс» розпочала партнерські зустрічі в рамках проєкту «Культурна спадщина Сатанова. 3D-loading», який ми реалізовуємо у селищі Сатанів за підтримки Українського культурного фонду.

Проєкт має на меті за  допомогою доповненої реальності відтворити первинний вигляд архітектурних пам’яток у діджитал форматі. Це не тільки дозволить візуально зберегти унікальність архітектурної спадщини, а й забезпечить безбар’єрний доступ до неї.

Під час нашої поїздки вдалося поспілкуватися із Валентиною Лукашук, начальницею відділу з питань культури, мистецтва та охорони культурної спадщини Хмельницької обласної військової адміністрації, та Альбертом Собковим, селищним головою Сатанівської громади.

Домовилися:

  • консолідувати зусилля у промоції проєкту;
  • створити широке коло зацікавлених сторін, залучених до проєкту;
  • налагодити продуктивну співпрацю з профільними установами й організаціями Хмельнитчини.
  • отримати допомогу в організації роботи підрядників (зокрема, забезпечення умов для проведення зйомок) на території Сатанівської громади.

Більше новин про проєкт шукайте у наших соцмережах.

Проєкт «Культурна спадщина Сатанова. 3D-loading» реалізується Центром розвитку ініціатив «ІнСорс» у співпраці з ГО «Осередок змін» за підтримки Українського культурного фонду в межах конкурсної програми «Культурна спадщина».

Зміст цієї публікації не є офіційною позицією Українського культурного фонду.