Конференція «Культурна спадщина Сатанова. 3D-loading»

Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» запрошує Вас доєднатися до конференції «Культурна спадщина Сатанова. 3D-loading», яку заплановано 10 жовтня у Сатанові.

Під час події буде презентовано результати проєкту «Культурна спадщина Сатанова. 3D-loading». Під час події буде презентовано:

  • Пʼять 3D моделі архітектурних споруд культурної спадщини національного та місцевого значення Сатанова, три з яких з доповненням напівпрозорого каркаса зруйнованих частин
  • Інтерактивну цифрову мапу місцевості з п’яти пам’ятками архітектури
  • 3D AR поштівки «Sataniv post cards»
  • П’ять рендерів архітектурних споруд культурної спадщини Сатанова для 360 панорами5) Три відеоролики про культурну спадщину Сатанова.

До участі запрошуються  представники та представниці територіальних громад,  представники сфери культури та туризму, громадські активісти, а також всі, кому актуальна та цікава дана тема.

Дата та час проведення: 10 жовтня (четвер) 2024 року з 09:30 по 17:30 год.

Кількість місць обмежена.

Реєстрація на подію обовʼязкова за посиланням

Місце проведення буде повідомлено відібраним учасницям й учасникам.

Проєкт «Культурна спадщина Сатанова. 3D-loading», що реалізується Центром розвитку ініціатив  «ІнСорс» у співпраці з ГО «Осередок змін» за підтримки Українського Культурного Фонду  в межах конкурсної програми «Культурна спадщина».