«Всі дороги ведуть в ГО «ІнСорс»

У п’ятницю 30 серпня на запрошення Юлії Ковальчук представники Центру розвитку ініціатив «ІнСорс» взяли участь у публічній консультації щодо залучення молоді до життя громади, що була організована громадською організацією «Центр UA».

Учасниками заходу стали представники Шумської міської ради, Шумського Пласту та чимало місцевої учнівської молоді. І насправді зустріч, від якої наша організація нічого надзвичайного не очікувала, дала багато зворотного зв’язку від присутньої молоді й ми дружньо закінчили це спілкування фразою: «Якщо Ви маєте ідею, то всі дороги ведуть в «ІнСорс»!

Як ми виявили із цього двогодинного діалогу шумчани не завжди знають, куди й до кого їм йти з їхніми ідеями. А цікавих ідей нам в п’ятницю вдалося почути дуже багато і нам хочеться втілити їх в життя.

Саме натхненна цим спілкуванням наша команда хоче ще раз нагадати, що Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» – це платформа для розвитку та реалізації ідей, задумів та проектів. Нас об’єднує переконання в те, що ініціативи творять зміни і будь-який задум можна втілити в життя, для нього реально знайти всі необхідні ресурси!

Отже, ГО «ІнСорс» не буде переставати повторювати: нам потрібні та цікаві всі Ваші ідеї! Ми мріємо втілювати їх в життя спільно з вами!

Тому якщо у Вас є ідея і Ви не знаєте, як її реалізувати чи до кого з нею звернутися, пишіть нам, дзвоніть нам, спілкуйтеся з нами на наших заходах!

Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» завжди відкритий до діалогу і до співпраці.

Ще раз наші контакти:

Email:
ngo.insource@gmail.com 
Телефони:
0660462875 Іванна
0971694278 Віктор
0961175595 Сергій