Мандрівну виставку “На зламі” презентували у місті Дубно

Мандрівну виставку “На зламі” протягом наступного місяця можна буде відвідати у місті Дубно Рівненської області. Сьогодні у Дубенському замку відбулося її відкриття.

«На зламі» – це експозиція з 14 стендів, що поєднують свідчення очевидців з інфографікою та статичними даними. Вона демонструє особисті переживання постраждалих через невизначеність, злам звичного життя, незаконні ув’язнення та відбирання майна на окупованих територіях України.

Як відбувалося відкриття, хто був присутній та про що говорили, можна побачити у записі прямої трансляції: https://cutt.ly/m9mvCoR

Окрім цього, ділимося найяскравішими фотомиттями зі заходу та запрошуємо жителів Дубно й гостей міста відвідати виставку “На зламі” у Дубенському замку.

_______________

Довідково: Презентація та створення виставки «На Зламі» стали можливими у рамках проекту «Уповноваження громадського суспільства для трансформації культури пам’яті – ненасильницькі шляхи вирішення жорстокого минулого Донбасу», що реалізується громадськими організаціями Kurve Wustrow (Німеччина) та Східноукраїнський центр громадських ініціатив (Україна) спільно з Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” та партнерами за підтримки Федерального уряду Німеччини.