Презентація виставки “Домашнє насильство: розумій правильно і запобігай”

Сьогодні команда ІнСорс презентувала виставку “Домашнє насильство: розумій правильно і запобігай”.

Виставка складається з 10 інформаційних стендів. Кожен стенд присвячений окремій темі: про форми домашнього насильства, міфи та їх спростування, ознаки токсичних стосунків, статистика та чимало іншої важливої та актуальної інформації.

У відкритті виставки взяли участь представники та представниці профільних інституцій, які працюють з запобіганням домашньому насильству в Тернопільській громаді, а також підтримують соціальні ініціативи та проєкти. Зокрема, 

  • Тетяна Чубак, Благодійний фонд “Подоляни”
  • Ігор Івасів, управління патрульної поліції в Тернопільській області
  • Тетяна Горбоніс, Тернопільський міський центр соціальних служб дітей, сім’ї та молоді 
  • Ірина Ніколаєва, Управління дотримання прав людини
  • Володимир Плетюк, представник Секретаріату Уповноваженого з прав людини

До 20 березня виставка буде доступна для перегляду в холі ТРЦ “Подоляни”. Усіх охочих запрошуємо відвідати виставку та поділиться враженнями, відмітивши ГО ІнСорс.

Відвідавши виставку, ви побачите тематичні стенди, які нагадають нам про те, що ми не повинні бути байдужими до цієї проблеми. Ми повинні бути готові допомогти, знати свої права та права інших людей і не допускати насильства в жодному вигляді.

_______________________

Проєкт “Тернопільська громада: об’єднуємо зусилля для запобігання домашньому насильству” реалізується Центром розвитку ініціатив “ІнСорс. Захід відбувається за підтримки ТРЦ “Подоляни”.

Виставка відбувається в межах співпраці UNFPA та ГО «Інноваційні соціальні рішення» за підтримки уряду Канади.  Думки, погляди та рекомендації, викладені у цій публікації, належать авторам(-кам)  і не обов’язково відображають офіційну політику чи позицію UNFPA, ГО «Інноваційні соціальні рішення» або уряду Канади.