Тренінг “Адаптація бізнесу до умов війни “

Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” у співпраці з Лановецькою міською радою в межах проєкту “Розвиток бізнесу північної Тернопільщини” оголошують набір учасників на тренінг “Адаптація бізнесу до умов війни “.

До участі запрошуються представники та представниці Збаразької, Кременецької та Лановецької міських територіальних громад, які мають бажання започаткувати власну справу, а також вже зареєстровані підприємці цих трьох громад, які хочуть розширити власну діяльність через нові знання та можливості.

Дедлайн реєстрації на навчання: 30 червня 2023 року.

Дата та час проведення: 4 липня 2023 року з 10:00 по 18:00

Місце проведення: місто Збараж Тернопільська область

Реєстрація https://forms.gle/GQ7YPGEsZdnpJ6VU9

Кількість місць обмежена. Учасниками стануть 20 представників та представниць трьох громад.

Учасники будуть забезпечені роздатковими матеріалами, обідом, кава-брейками. Проїзд до місця проведення не забезпечується.

_______________________

Тренінги організовуються в межах проєкту «Розвиток бізнесу Північної Тернопільщини» реалізується громадською організацією Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” у співпраці з Лановецькою міською радою Лановецька міська рада ǀ Lanivtsi City Council в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Зміст публікації є виключною відповідальністю Центру розвитку ініціатив «ІнСорс» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.