Бізнес-школа «B2B School»: відбувся тренінг «Використання онлайн-технологій у бізнесі»

За підтримки програми EU4Business в межах проєкту «Розвиток бізнесу північної Тернопільщини», який реалізує Центр розвитку ініціатив «ІнСорс», 22 червня 2023 року в Центрі підтримки підприємців у Тернополі Дія.Бізнес відбувся тренінг на тему «Використання онлайн-технологій у бізнесі». Захід є частиною бізнес-школи «B2B School», учасниками якої є діючі та потенційні підприємці трьох територіальних громад – Збаразької, Лановецької та Кременецької.

Тренерка заходу – Оксана Качурівська: керівниця проєктного офісу WEST UKRAINE DIGITAL, керівниця Центру підтримки підприємців Дія.Бізнес у Тернополі, консультантка з питань залучення ресурсів для розвитку громад, співпраці з міжнародними партнерами та донорськими організаціями.

Під час заходу в першій половині дня учасники та учасниці опрацювали такі теми «Діджиталізація бізнесу: Портал Дія та гід із державних послуг для бізнесу»; «Дія.City; Дія.Бізнес; Дія.Освіта». Окрім цього, ознайомилися з додатками та застосунками для оптимізації роботи підприємства: мобільний банкінг та можливості для бізнесу.

У другій половині тренінгового дня тренерка Оксана Качурівська розповіла про українські CRM системи та застосунки для покращення процесів планування бізнесу, рішення для оптимізації роботи підприємства (SELF ERP Odoo ERP та Bjet), а також те, як АІ (Artificial intelligence) та ML (Machine Learning) можуть допомогти бізнесу.

На завершення дня учасники бізнес-школи ознайомилися з кейсами Центру підтримки Дія.Бізнес у Тернополі та рішеннями, які допомагають бізнесу в діджиталізації та розвитку.

Бізнес-школа «B2B School» продовжить свою роботу в наступний четвер, 29 червня.

_________________________

Захід організовано Центром розвитку ініціатив “ІнСорс” в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Зміст публікації є виключною відповідальністю Центру розвитку ініціатив “ІнСорс” і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.