ТРЕНІНГ В МЕЖАХ БІЗНЕС-ШКОЛИ «B2B SCHOOL» ВІДБУВСЯ У ЛЬВОВІ

29 червня в межах бізнес-школи «B2B School», яка працює завдяки співпраці з програмою EU4Business, Фондом розвитку підприємництва та Центром розвитку ініціатив «ІнСорс», у місті Львів було проведення тренінг на тему «Написання бізнес-планів».

Протягом цього тренінгового дня з учасниками працював Петро Лазарчук, керівник агенції трансформацій «M.CLASS».

Протягом 8 годин активної офлайн роботи представники трьох громад північної Тернопільщини, які є учасниками бізнес-школи, опрацювали такі теми:

  • Канва бізнес-моделі. 
  • Огляд структури бізнес-плану.
  • Аналіз ринку.
  • Прогнозування грошових потоків. Структура витрат (змінні/постійні), точка беззбитковості, рентабельність інвестицій.

Варто зазначити, що під час тренінгу було багато практичних вправ, які дозволяли учасникам потренуватися застосовувати отриману інформацію у співвідношення з їхнім бізнесом чи бізнес-ідеєю.

Після цього тренінгу учасники та учасниці школи при менторському супроводі залучених експертів розпочинають розробляти свої бізнес-плани. Тож, якщо хочете знати більше про роботу бізнес-школи «B2B School», а також інші можливості в межах проєкту «Розвиток бізнесу північної Тернопільщини», тоді уважно слідкуйте та долучайтеся до відкритих активностей.

_______________________

Тренінги організовуються в межах проєкту «Розвиток бізнесу Північної Тернопільщини» реалізується громадською організацією Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” у співпраці з Лановецькою міською радою Лановецька міська рада ǀ Lanivtsi City Council в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Зміст публікації є виключною відповідальністю Центру розвитку ініціатив «ІнСорс» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.