ТРЕНІНГ «КРИЗОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ»  ВІДБУВСЯ В КРЕМЕНЦІ

В межах програми EU4Business, за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини при співпраці з Фондом розвитку підприємництва та Центру розвитку ініціатив «ІнСорс», у місті Кременець відбувся тренінг «Кризовий менеджмент».

Тренерка заходу – Ганна Кулешова, консультантка, спікерка бізнес-заходів, фахівчиня з просування бізнесу, пошуку антикризових рішень та нових напрямків розвитку, розробки систем мотивації та KPI.

Учасниками цього навчального тренінгу були діючі малі та середні підприємці Кременецької та Лановецької територіальних громад.

Учасники та учасниці заходу під час 8-годинного офлайн заходу спільно з тренеркою і вивчили через практичні завдання 4 стратегії адаптації бізнесу в кризу, навчились планувати розвиток екосистеми бізнесу, а також займалися розробкою екосистеми на прикладі конкретних кейсів та оцінкою внутрішніх та зовнішніх факторів: SWOT + PESTLE (через практику та аналіз).

В другій частині тренінгу учасники та учасниці зосередили свою роботу над життєвим циклом та критичними бізнес-функціями бізнесу. Багато обговорень викликала тематики загроз та ризиків, а саме складова про стратегію роботи з ризиками та їх реєстром.

У завершальній частині тренінгу тренерка Ганна Кулешова розкрила тему «Команда як головний інструмент стійкості бізнесу».

Захід організовано Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) (GIZ Ukraine) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Зміст публікації є виключною відповідальністю Центру розвитку ініціатив «ІнСорс» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.