Конференція для представників громад та бізнес-об’єднань «Єднання заради Перемоги»

Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” у співпраці з Лановецькою міською радою в межах проєкту «Розвиток бізнесу Північної Тернопільщини» запрошують до участі у конференції для представників громад та бізнес-об’єднань «Єднання заради Перемоги».

Конференція «Єднання заради Перемоги» – це можливість ознайомитися з дієвими практичними кейсами, поспілкуватися з колегами, знайти партнерів та поділитися власним досвідом. Під час події буде можливість дізнатися від представників міжнародних донорських програм, якою є зараз підтримка бізнес-об’єднань, поспілкуватися з представниками сільськогосподарських кооперативів та виробничих кластерів.

До участі запрошуються представники та представниці територіальних громад, діючі підприємцями, а також всі, кому актуальна та цікава дана тема.

Дата та час проведення: 03 жовтня 2023 року з 10:00 по 18:00

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/9fobYspCJBYPXoaY7

Місце проведення: вул. Незалежності 19 (2 поверх), місто Ланівці, Тернопільська область

_________

Захід організовуються в межах проєкту «Розвиток бізнесу Північної Тернопільщини» реалізується громадською організацією Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» у співпраці з Лановецькою міською радою в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ Ukraine) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Зміст публікації є виключною відповідальністю Центру розвитку ініціатив «ІнСорс» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.