Понад 30 учасників нашого проєкту дізналися про новації податкового та трудового законодавства

10 квітня проведено другий вебінар у межах проєкту «Розвиток консультативних пунктів для бізнесу в територіальних громадах Тернопільської області». Цього разу говорили про новації податкового та трудового законодавства у 2024 році. 

«Пріоритетом органів влади є підтримка та розвиток бізнесу Тернопільщини, особливо в такий складний час, як сьогодні. Думаю, що вебінар щодо новацій оподаткування є дуже актуальним», – зазначила на початку події Галина Воляник, директорка департаменту економічного розвитку і торгівлі Тернопільської ОВА.

Нюансами та порадами щодо новацій податкового та трудового законодавства у 2024 році ділилися працівники та працівниці Головного управління ДПС у Тернопільській області та Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці.

У рамках проєкту заплановано ще три вебінари. Запрошуємо не тільки представниць та представників ЦНАПів та бізнесу, а й влади.

Вебінар «Новації податкового та трудового законодавства у 2024» організовується в межах проєкту «Розвиток консультативних пунктів для бізнесу в територіальних громадах Тернопільської області», що реалізується Центром розвитку ініціатив «ІнСорс» у співпраці з Тернопільською обласною державною адміністрацією в межах проєкту «Посилене партнерство для сталого відновлення», що фінансується урядом Швеції представленим Шведським агентством з питань міжнародної співпраці (SIDA) та імплементується Програмою Розвитку ООН (UNDP) в Україні.