Проект «Відеожурнал «Непротоптаними стежками Шумської громади» у селі Потуторів

Невеличке село Потуторів 25 серпня було в центрі уваги проекту «Відеожурнал «Непротоптаними стежками Шумської громади». У цей день, коли місцеві жителі святкували День села, наша команда шукала його унікальність, записуючи розповіді старожилів та милуючись навколишніми краєвидами.

Окрім цього, для зацікавлених жителів ми провели воркшоп щодо використання механізмів громадської участі. Перед цим староста села Чуйко Мирослава та місцевий житель Ковальчук Ілля влаштували для нас екскурсію селом.

Вище описані заходи є частиною проекту «Відеожурнал «Непротоптаними стежками Шумської громади», що реалізується в межах конкурсу проектів «Місцеві ініціативи для розвитку громад» Програми DOBRE при підтримці ГО «Фонд розвитку громадських організацій «Західноукраїнський ресурсний центр».

Зміст цього матеріалу є одноособовою відповідальністю ГО «Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» і за жодних обставин не може вважатись таким, що відображає позицію USAID.

USAID Ukraine – USAID Україна Global Communities Програма DOBREЗахідноукраїнський ресурсний центр Центр розвитку ініціатив “ІнСорс”Шумська об’єднана територіальна громада

Ivanna Mryha Ксенія Олексієвець Віктор Смоляк Сергій ОлексієвецьМарія Макаревич