Проект «Відеожурнал «Непротоптаними стежками Шумської громади» у селах Бірки та Соснівка

31 серпня наша команда дізналася, що Соснівка може похвастатися дечим, чого ми не зустрічати ні в одному селі Шумської громади і навіть в самому Шумську!

«Чим?» – спитаєте Ви. От йдемо ми вулицею, слухаємо історію села, як завжди констатуємо відсутність хорошого мобільного зв’язку аж тут раптом – вільний Wi-fi!!! 😊
Чи ось проводимо ми воркшоп в Бірках і дізнаємося про те, що тут є унікальна «царська хата», в якій досі живуть люди.

І це далеко не все, що ми змогли знайти красивого, цікавого та унікального в Бірках та Соснівці, проте більше чекайте від нас вже у жовтні!

P.S. Дякуємо Сергій Уваров за допомогу та співпрацю.

Вище описані заходи є частиною проекту «Відеожурнал «Непротоптаними стежками Шумської громади», що реалізується в межах конкурсу проектів «Місцеві ініціативи для розвитку громад» Програми DOBRE при підтримці ГО «Фонд розвитку громадських організацій «Західноукраїнський ресурсний центр».

Зміст цього матеріалу є одноособовою відповідальністю ГО «Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» і за жодних обставин не може вважатись таким, що відображає позицію USAID.

USAID Ukraine – USAID Україна Global Communities Програма DOBRE Західноукраїнський ресурсний центр Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” Шумська об’єднана територіальна громада

Ivanna Mryha Віктор Смоляк Сергій Олексієвець