Участь в навчальній поїздці щодо основ професійної комунікації

Цього тижня члени ГО «ІнСорс» Віктор Смоляк та Сергій Олексієвець взяли участь у навчальній поїздці, організованій програмою DOBRE, на тему «Основи професійної комунікації». Учасники мали можливість дізнатися про основі активності команди УКМЦ-DOBRE, про комунікацію децентралізації, про монетизацію регіональних сайтів та можливості грантових програм для медіа. Окрім іншого, також поспілкувалися із зірковим гостем Майклом Щуром (Роман Вінтонів) та побувати телеканалах 1+1 та 24 Канал.

«Завжди тримати руку на пульсі подій, вивчати потреби суспільства, не відставати у технічному та якісному плані в роботі у медійному просторі. Також зазирнути по іншу сторону камер, почути професіоналів журналістики, побувати на знімальних майданчиках відомих телепрограм, подивитись на роботу майстрів, які створюють звук, світло, декорації. Просто усвідомити, як все працює і які зусилля потрібні для створення контенту.

У підсумку залишились купа позитивних емоцій та велика мотивація до роботи.

Тож, зустрічайтесь з новими людьми, діліться ідеями та переймайте досвід у фахівців. Це одне з найголовніших правил для розвитку себе та своєї організації. Щиро вдячний організаторам з програми DOBRE за таку цікаву та змістовну поїздку,»

Заступник голови ГО «ІнСорс» Сергій Олексієвець.

Варто зазначити, що такі навчальні заходи на сьогодні є дуже цінними для нашої команди і не лише у контексті проєкту, який у нас знаходиться на стадії завершення, але й особливо у перспективі того, чим запланувала зайнятися наша команда вже з листопада.

Фото Віктора Смоляка, Сергія Олексієвця, Програма DOBRE