Фотоальбом про Шумську громаду під прицілом уваги

На початку тижня команда Центру розвитку ініціатив «ІнСорс» виклала у вільний доступ фотоальбом «Шумська громада: 36 частин цілого». Поштовхом до його створення став проєкт «Відеожурнал «Непротоптаними стежками Шумської громади».

«Багато світлин не потрапило в альбом, не хотіли перевантажити, дизайн вийшов би поганий. Під час верстки найважче було відібрати кращі з кращих світлин. А ще корекцію кольору зробити також забирає немало часу. Важливою є і якість фотографії, якої дуже мало на локальному рівні,»розповів Віктор Смоляк.

Дійсно, команда ГО «ІнСорс» багато зусиль доклала до розробки фотоальбому і зараз безцінно спостерігати стабільно зростаючий інтерес до видання, оскільки це наочно демонструє потребу створення якісного візуального контенту на місцевому рівні.
Зокрема, про фотоальбом «Шумська громада: 36 частин цілого» на своїх сторінках розповіли такі інтернет-ресурси:

Варто зазначити, що над створенням фотоальбому «Шумська громада: 36 частин цілого» громадська організація «ІнСорс» працювала протягом останніх трьох місяців, а його друк став можливий за фінансової підтримки Шумської міської ради.