Junior team та карантин: як ми працюємо тепер

Junior team – підлітковий осередок громадської організації «Центр розвитку ініціатив «ІнСорс». Його учасниками є юнаки та дівчата, які мають багато ініціатив, ідей, пропозицій для молоді Шумщини. На 2020 рік джуніори запланували чимало заходів та подій. На жаль, не всі їх вдасться реалізувати через карантинні обмеження. Проте така ситуація не стала приводом нічого не робити, а навпаки – спонукає бути більш креативними.

Так, до прикладу, Junior team регулярно проводить онлайн-зустрічі джуніорів в ZOOM. Під час такого спілкування аналізується, що вже виконано, підсумовуються плюси та мінуси діяльності, окрім цього, учасники обмініються новими думками й планами про наступні події.

Зараз більшість уваги та роботи Junior team націлена на користувачів соцмереж, зокрема, Instagram та Facebook. Учасники нашого підліткового осередку регулярно оголошують челенджі на краще фото чи колаж, історію, публікацію на певну тематику. Ну, а авторів кращих робіт нагороджуємо символічними подарунками.

Зокрема, за останній місяць вже провели челендж #кольоровий_карантин, метою якого було розважитись та відволіктись від буднів самоізоляції. Його умови були досить прості: підібрати собі образ (одяг, взуття, локація чи макіяж) в одному чи кількох яскравих кольорах, зробити фото або колаж, та опублікувати, відмітивши ГО «ІнСорс» у дописі чи історії.

Цього тижня учасники Junior team вирішили розпочати челенджем #похвалисьулюбленцем. Його суть: зробити цікаві, оригінальні фото своїх домашніх улюбленців.

Особливо цікаво та приємно було спостерігати за тим, як наші джуніори відзначати День сім’ї. До цієї дати учасники Junior team публікували фото своїх родин, таким чином вітаючи усіх зі святом та закликаючи ще раз відзначити увагою та теплими словами найрідніших.

Варто зазначити, що заходи такого плану привернув увагу та викликав цікавість у багатьох молодих людей, які з радістю долучаються до активностей в онлайні.

Учасники Junior team вже мають плани і на літній період. Хочемо провести серію ігор для компаній, які завжди користувалися особливою увагою серед місцевої молоді та збиравали велику кількість учасників. Звісно все буде залежати від епідеміологічної ситуації в країні. Проте за будь-яких умов наші джуніори завжди активні, повні сил та позитивної енергії, а тому готові проводити конкурси, ігри, челенджі у мережі Інтернет для свого та Вашого хорошого настрою і надалі.