«Мафія» повертається!

Протягом минулого літа Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» систематично організовував для молоді Шумська настільні ігри. Найбільшою популярністю користувалася інтелектуально-рольова гра «Мафія».

Проведення подібних заходів для молоді було заплановано і на 2020 рік, проте через пандемію наша організація не мала можливості проводити подібні події.

Але на останніх зборах нашого підліткового осередку Junior team, учасники якого є ініціаторами організації настільних ігор в місті Шумськ, було прийнято рішення відновити проведення цих молодіжних заходів. Зокрема, вирішити організовувати інтелектуально-рольову гру «Мафія» 7 липня.

Поряд з цим, враховуючи наявну складну епідеміологічну ситуацію в країні, умови участі в заході були змінені.

Відтепер список «борців із мафіозним кланом» буде заздалегідь складеним, а кількість учасників обмежена. З метою дотримання вимог щодо профілактики COVID-19, у грі братимуть участь одночасно не більше 8 осіб. Звичайно ж, вони всі будуть у масках.

Для того, щоб приєднатись до першої з ігор у новому форматі 7 липня, необхідно зареєструватись за посиланням https://forms.gle/PiubrboQyG4oynne7

До гри будуть допущені перші 8 осіб, які виконають ці умови.