ІнСорс поза політикою

Шановні друзі та колеги!

З наближенням місцевих виборів-2020, які відбудуться вже у жовтні, наша команда помітила необхідність ще раз офіційно нагадати всім, хто ми є та яких принципів дотримуємося.

Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” – неприбуткова неполітична громадська організація. І хоча нас часто співвідносили з окремим владними структурами, ми завжди наголошувалися на своїй незалежності та самостійності. При цьому, наша організація переконана, що лише в співпраці влади, громади та бізнесу можна досягати найкращих результатів, а тому ми завжди намагалися та намагатимемося знаходити взаєморозуміння з усіма представниками цього трикутника.

Але, враховуючи особливість передвиборчих процесів і те, що ГО «ІнСорс» працює саме на місцевому рівні, ми хотіли б ще раз офіційно заявити наступне.

‼️Громадська організація «Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» ніколи не була і не є причетною до жодної політичної сили. Ми, як завжди, слідуємо Статуту й цінностям нашої організації та працюємо на виконання поставлених цілей діяльності ГО «ІнСорс», чесно, натхненно та щиро роблячи свою роботу. Тому просимо не асоціювати Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» із діяльністю жодної політичної партії, кожного кандидата або кандидатки в голови чи депутати тієї чи іншої громади, а також їхніми передвиборчими кампаніями, які зараз активно розгортаються на всіх рівнях.

Звісно ми продовжуємо працювати та будемо намагатися співпрацювати зі тією місцевою владою, яка сформується за результатами виборів у жовтні, оскільки щиро віримо ці люди також, як і ми, хотітимуть і будуть активно працювати для змін та впровадження ініціатив на локальному рівні.

Дякуємо за розуміння.
Залишайтеся з нами.

З повагою команда ГО «ІнСорс».