ГО «ІнСорс» на варті освіти дорослих в малих громадах Тернопільщини

11 вересня в Україні стартував Тиждень освіти дорослих, покликаний привернути увагу до потреби кожної людини вчитися впродовж усього життя. Це міжнародна ініціатива, що проводиться з 1999 року під егідою ЮНЕСКО й підтримується в більш ніж 50 країнах світу.

Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” спільно з Іванівська ОТГ, розуміючи всю актуальність та нагальність даного питання на місцевому рівні, у вересні розпочали інформаційну кампанію щодо розкриття важливості та стратегічної актуальності освіти дорослих для розвитку місцевих об’єднаних територіальних громад.

У межах даної кампанії запланована серія презентацій та просвітницьких заходів для жителів Іванівської громади (Теребовлянщина), а також створення інформаційних матеріалів (в тому числі, анімованого мотиваційного відеоролика), які дозволить розкрити важливість освіти дорослих для всіх громад Тернопільщини.

Інформаційна кампанія проводиться за підтримки Громадська спілка “Українська асоціація освіти дорослих” та DVV International Ukraine