Наглядова рада ГО «ІнСорс»: формуємо новий склад

Громадська організація «Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» розпочинає процес формування нового складу Наглядової ради ГО «ІнСорс».

Згідно Положення «Про наглядову раду громадської організації «Центр розвитку ініціатив «ІнСорс»,Наглядова рада є консультативно-дорадчим органом ГО «ІнСорс», який діє з метою координації та підвищення ефективності діяльності організації.

Вона складається з трьох осіб, які обираються членами організації шляхом голосування строком на 3 роки. До складу Наглядової ради не можуть входити діючі члени громадської організації «Центр розвитку ініціатив «ІнСорс».

Кого ми шукаємо?

Отож, якщо Ви давно слідкуєте за діяльністю нашої команди, розділяєте наші цінності, пріоритети та принципи роботи, розумієте важливість розвитку активних та дієвих громадських організацій на місцевому рівні, вважаєте, що володієте достатніми знаннями та досвідом, запрошуємо Вас подати свою кандидатуру до складу Наглядової ради ГО «ІнСорс».

Ви можете не проживати на території безпосередньої діяльності Організації, не бути частим учасником наших заходів, але у нас з Вами має бути спільне бачення розвитку громадянського суспільства на місцевому рівні та ролі Центру розвитку ініціатив «ІнСорс» у цьому процесі.

Чого ми чекаємо від нового складу Наглядової ради?

  • Сприяння удосконаленню діяльності громадської організації.
  • Активна участь у досягненні цілей та завдань Організації, сприяння у її діяльності.
  • Нагляд за дотримуванням вимог Статуту та інших внутрішніх документів організації усіма членами організації та її керівники органами.
  • Активна участь у промоції ГО «ІнСорс» та її діяльності.

Як подати свою кандидатуру до складу Наглядовою ради ГО «ІнСорс»?

Слід надіслати резюме та мотиваційний лист на електронну пошту office@insource.com.ua

Як і коли буле обрано новий склад Наглядової ради ГО «ІнСорс»?

Новий склад Наглядової ради ГО «ІнСорс» буде затверджено на Загальних зборах організації шляхом голосування членів ГО «ІнСорс». Більше дізнатися про процес формування нового складу Наглядової ради, а також задати всіх уточнюючі запитання можна по телефону 0660462875