Будуємо Україну Разом

Сьогодні, 17 грудня, команду Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” та місто Шумськ відвідали представники культурно-освітньої програми Будуємо Україну Разом – БУР.

ГО «ІнСорс» вже давно мріє про створення сучасного молодіжного простору для місцевої молоді і в 2021 році це стане можливим. Проте ми хотіли б його зробити унікальним та дуже атмосферним, саме тому подали заявку на участь у програмі «Будуємо Україну Разом» на 2021рік.

Сьогодні волонтери БУР відвідали нас, щоб переконатися у спроможності нашої команди прийняти БУР-табір у наступному році та наявності достатніх організаційних компетенцій, щоб створити та налагодити роботу молодіжного простору у місті Шумськ.

Під час візиту представники БУР мали можливість поспілкуватися з міським головою Вадимом Боярським та представили свою діяльність для місцевої влади.

Під час заходу був присутній також голова Шумської районної організації «Українська спілка ветеранів Афганістану» Володимир Мирончук. Саме у партнерстві з даною організацією ГО «ІнСорс» має намір створити молодіжний громадський простір у місті Шумськ.

Окрім цього, наша команда з великим ентузіазмом сприйняла візит представників «Будуємо Україну разом» у наше місто, а тому ми намагалися зробити так, щоб їм Шумськ запам’ятався позитивно та на довго. Наші гості змогли побувати на екскурсії у місцевому музеї, прогулятися містом, відвідати Сураж та Ходаки, а також відвідати унікальний майстер-клас з миловаріння від Маша Гіжицька.

Це був класний, позитивний та дуже цікавий день з хорошими людьми.

Отож, команда ГО «ІнСорс» чекає на БУР у 2021 році.