Третій тренінговий день позаду

9 жовтня Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» продовжив тренінг для представників громадських об’єднань за програмою «Активні громадяни» (Active Citizens Ukraine) від Британської ради.

Учасники працювали над взаємопов’язаністю таких понять як «Ми та громада», багато говорили про важливість розуміння того, хто і за що відповідає на локальному та всеукраїнському рівнях, про співвідношення повноважень та можливості впливати на прикладі невеликих територій тощо.

Про важливість активної співпраці громадського сектору та місцевого самоврядування розповів Володимир Плетюк, експерт Всеукраїнська Асоціація об’єднаних територіальних громад.

Він поділився власним досвідом підтримки громадської активності в межах територіальної громади, а також відповів на всі запитання.Наразі наші активні учасники працюють над виконанням своїх домашніх завдань.

Наступний тренінговий день буде присвячений розробці проєктів соціальної дії, обговоренню проєктного циклу та, звісно, обміну досвідом.

Проєкт реалізується за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні (British Council Ukraine).