Ділимося досвідом!

У ці передсвяткові дні можна не лише обмінюватися подарунками, варто також ділитися досвідом, що успішно робить член ГО «ІнСорс» – Віктор Смоляк.

22 грудня на запрошення Агенція сталого розвитку “Хмарочос” Віктор взяв участь в новорічному онлайн-марафоні для активістів із громад Запорізької області «ВІТАМІНИ», де поділиться досвідом Центру розвитку ініціатив «ІнСорс» щодо того, як зробити діяльність своєї ініціативної групи чи громадської організації сталою і видимою. Він також розповів про досвід роботи нашої організації на рівні Шумської територіальної громади, проте, які ініціативи тут втілюємо, як формуємо партнерства та залучаємо до діалогу владу, громаду та бізнес.
_________
Марафон відбувається в рамках проєкту “Голос громади у місцевому самоврядуванні”, компоненту Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (Програма DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID Ukraine – USAID Україна).

У Запорізькій області виконавцем проєкту “Голос громади у місцевому самоврядуванні” є Агенція сталого розвитку “Хмарочос”