Підсумки 2021 року

Підбираючи слова, щоб підсумувати кожний рік діяльності ГО «ІнСорс» завжди в першу чергу хочеться сказати про рух та розвиток. І це не тому, що кожен рік для нас схожий на попередній. Це тому, що в кожному новому році ми ще активніше йдемо вперед, розвиваємося та вдосконалюємося.
2021 рік для Центру розвитку ініціатив «ІнСорс» не став винятком.

Наша команда доповнилася новими людьми. Ми бережемо традиції, сформовані попередніми роками нашої діяльності, а також апробовуємо нові формати та підходи. Ми багато приділяємо уваги нашому професійному розвитку, працюємо над впізнаванністю ГО «ІнСорс», завжди відкриті до нових партнерств та ініціатив, а також цілеспрямовано та амбітно розширюємо географію нашої діяльності.

У 2021 році команда ГО «ІнСорс» вперше у своїй історії зібрала на організованому нами заході представників та представниць з 15 областей України.

У 2021 році в ГО «ІнСорс» запрацювала Наглядова рада, яка серед іншого забезпечує прозорість прийняття рішень в організації та сприяє послідовності діяльності.

У 2021 році команда ГО «ІнСорс» затвердила нову Стратегію розвитку з чітким акцентом на розширення географії діяльності та курсом на підтримку та розвиток місцевих ініціатив невеликих громад і, як результат, вже з початку 2022 року ми адмініструватимемо впровадження проєктів не лише у Тернопільській області, а й у Львівській, Рівненській та Хмельницькій.

Але все це було б неможливим без підтримки та допомоги партнерів, друзів, волонтерів, благодійників та учасників всі наших заходів. Без Вас наша діяльність неможлива.

Команда ГО «ІнСорс» дякує кожному, хто в нас вірить, підтримує та долучається до втілення в життя всіх починань.

Ми #ТворимоІніціативиСерцем та йдемо у 2022 рік впевнено, бо Ви з нами.

І не забуваймо найважливіше: попереду ще цікавіше, тож залишайтеся з нами.