Сезон-2022 Програми “Активні громадяни” від команди ІнСорс розпочато

Перший онлайн-тренінг “Активні громадяни” від Британської ради та ГО “ІнСорс” ознаменувався рекордною кількістю учасників, яких ми запросили до участі. Попри заявлену кількість на кожному з тренінгів у 30 місць, команда вирішила запросити більшу кількість учасників, в результаті чого доєдналися 44 учасники(-ці).

Неодноразово описували, яку роботу здійснюємо в кожний з днів, але щоразу для кожної групи тренінг відбувається по-особливому. Надзвичайно приємно та продуктивно працювати з цілеспрямованими учасниками.

Сьогодні ми ідентифікували свої цінності й пропрацювали їх в групах, ознайомилися з метою та навчальною подорожжю програми “Активні громадяни”, визначили явні та приховані сторони власних ідентичностей та поговорили про гендер та стать, їх соціальні характеристики та стереотипи, з якими стикаємося в суспільстві, а які вже долаються.

Все найцікавіше ще попереду …

… саме тому доєднуйтеся до наших активностей, дійте натхнено та в задоволення.

#ПрямуємоРазом#activecitizens#activecitizensua#ngoinsource#insource#інціативитворятьзміни#гоІнсорс#Інсорс#ТворимоІніціативиСерцями

Онлайн-тренінг проводиться Центром розвитку ініціатив “ІнСорс” за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні (British Council Ukraine)