Облаштування прихистку триває

Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” продовжує облаштовувати на Тернопільщині прихисток для переселенців зі сходу України, які були змушенні залишити свої домівки через війну.

Так, нещодавно приміщення поповнилося частиною меблів, які люб’язно надали наші партнери ГО “Схід та Захід єдині”. Це тумби, столи, дорослі ліжка, дитяче ліжечко, гардероб тощо.

Окрім цього, ГО “ІнСорс” за підтримки Фонду Східна Європа та проєкту «Шелтер» проводить закупівлю дитячих ліжок та побутової техніки, яка допоможе створити максимально комфорті умови для людей.

Варто зазначити, що наша команда шукає варіанти, щодо залучення додаткової допомоги для часткового косметичного ремонту окремих кімнат прихистку. Нам потрібні фарби, ґрунтовки, лак для підлоги тощо. Адже ми розуміємо, що наразі важко визначити, наскільки довго створений прихисток буде для біженців домівкою, тому ми хочемо подбати про максимально хороші умови.

Якщо ви готові долучитися до облаштування даного прихистку та допомогти нам з проведенням у нього часткового косметичного ремонту, тоді пишіть нам у приват або телефонуйте 0660462875 (Іванна).